• Agency, uw vertrouwde partner om uw website te bouwen

1 € naar 20.000 €

Meer zoekopties

1 € naar 5.000.000 €

Meer zoekopties
We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
geavanceerd zoeken

1 € naar 20.000 €

Meer zoekopties

1 € naar 5.000.000 €

Meer zoekopties
we hebben gevonden 0 uitslagen
Uw zoekresultaten

Privacybeleid

We hechten het grootste belang aan de vertrouwelijkheid van uw informatie. Dit privacybeleid legt uit welke persoonlijke gegevens door Demo Agency worden verzameld in het kader van haar diensten, hoe we deze verwerken en voor welke doeleinden. De verstrekte gegevens zijn afhankelijk van de keuzes en functies die u gebruikt.

Verzamelde gegevens en specificatie van doeleinden
We verzamelen uw persoonlijke gegevens wanneer u zich registreert voor onze diensten, zowel als eigenaren en / of huurders. U wordt verzocht een formulier in te vullen, bepaalde velden gevolgd door een asterisk (*) zijn nodig om de gevraagde dienst te kunnen aanbieden.
Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, betekent dit dat u akkoord gaat met het ontvangen van mailings van ons, met informatie over onze activiteiten. Als u dergelijke mailings niet langer wenst te ontvangen, kunt u zich afmelden door de link onder elke communicatie te volgen.
Als u ons uw mobiele nummer geeft, betekent dit dat u accepteert om telefoontjes te ontvangen van de mensen met wie u contact gaat opnemen via Demo Agency, of om een ​​sms van ons te sturen om u informatie te verstrekken over uw aankomende evenementen. Als u dergelijke telefoontjes en sms-berichten niet langer wilt ontvangen, verwijdert u eenvoudig uw mobiele nummer.

De doeleinden waarvoor we uw gegevens verzamelen zijn als volgt:

Beheer van verhuur / verkoopaanvragen;
Reactie op verzoeken ontvangen via het contactformulier.

Openbaarmaking van gegevens aan derden
We geven uw persoonlijke gegevens niet door aan andere entiteiten of andere organisaties. We behouden ons het recht voor om persoonlijke gegevens door te geven op verzoek van een gerechtelijke of administratieve autoriteit volgens de wet.

Privacy en beveiliging
Onze site houdt zich aan een beleid, regels en veiligheidsmaatregelen gericht op het beschermen van persoonsgegevens.

Demo Agency:

  • er alles aan te doen om de gegevens up-to-date te houden, om onjuiste, onvolledige of irrelevante gegevens te corrigeren of te verwijderen;
  • ervoor te zorgen dat voor personen die onder zijn gezag handelen, de toegang tot gegevens en verwerkingsmogelijkheden beperkt is tot wat deze mensen nodig hebben voor de uitoefening van hun functies of tot wat nodig is voor de behoeften van de dienst ;
  • ervoor te zorgen dat de programma’s die worden gebruikt voor de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens, voldoen aan de voorwaarden van de verklaring aan de Privacycommissie en de regelmatigheid van hun aanvraag;
  • zorgt ervoor dat eenieder die handelt onder het gezag van de verwerkingsverantwoordelijke of die van een verwerker, evenals de verwerker zelf, die toegang heeft tot persoonsgegevens, deze alleen kan verwerken op instructie van de verantwoordelijke, behalve in het geval van een verplichting opgelegd door of krachtens een wet, decreet of verordening.

Om de veiligheid van persoonsgegevens te garanderen, zullen de verwerkingsverantwoordelijke en elke verwerker de technische en organisatorische maatregelen nemen die nodig zijn om persoonsgegevens te beschermen tegen onopzettelijke of ongeoorloofde vernietiging, tegen onopzettelijk verlies en tegen wijziging, toegang en elke andere ongeoorloofde verwerking van persoonsgegevens. Deze maatregelen zorgen voor een passend beschermingsniveau, rekening houdend met enerzijds de stand van de techniek op dit gebied en de kosten die de toepassing van deze maatregelen met zich meebrengt, en, anderzijds, de aard van de te beschermen gegevens en mogelijke risico’s.

Anonieme toegangsautorisatie en acceptatie van ons privacybeleid
U kunt onze startpagina openen en onze site bekijken zonder ons persoonlijke informatie te verstrekken. Door onze site te gebruiken, verklaart u uitdrukkelijk dat u het privacybeleid van Demo Agency accepteert en dat u instemt met het verzamelen en verwerken van gegevens over u in overeenstemming met de methoden en principes die in dit beleid worden beschreven.

Services en interactiviteit van onze website
Op onze website kunnen bezoekers informatie communiceren die nuttig is om in hun behoeften te voorzien.

Contact Formulier

  • Naam *
  • E-mail adres *
  • Telefoon
  • Bericht *

Woningscriteria

  • Postcodes *
  • Type woning *
  • Type contract *
  • Minimum aantal slaapkamer(s)
  • Huur (minimum en maximum)
  • Oppervlakte (minimum en maximum)

Alle informatie in een account, zelfs als deze niet zichtbaar is, wordt bewaard voor later gebruik door de gebruiker. Afgezien van de informatie die het account vormt, kan een gebruiker op elk moment van zijn account alle ingevoerde informatie verwijderen, die onherroepelijk van onze servers zal worden verwijderd.

Cookies
Cookies vergemakkelijken de navigatie op sites. Wanneer je inlogt, plaatsen we een aantal cookies om je inloggegevens en schermvoorkeuren op te slaan. De levensduur van een inlogcookie is twee dagen, die van een schermoptiecookie is één jaar. Als u “Onthoud mij” aanvinkt, wordt uw login-cookie twee weken bewaard. Als u zich afmeldt bij uw account, wordt de inlogcookie verwijderd. Demo Agency legt geen link tussen informatie die automatisch zou zijn vastgelegd door cookies en persoonlijke gegevens over onze bezoekers.

Doelgroepstatistieken en metingen
Deze site kan geanonimiseerde consultgegevens naar de Google Analytics-service verzenden, die cookies kan gebruiken voor statistische en doelgroepmetingen. Raadpleeg het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Wijzigingen in ons privacybeleid
Als we ons privacybeleid en onze procedures wijzigen, zullen we die wijzigingen op onze sites plaatsen, zodat u op de hoogte bent van de informatie die we verzamelen, hoe we die gebruiken en wanneer we dat kunnen. communiceren.

Dataretentie
We bewaren uw Persoonsgegevens zo lang als nodig is om de activiteiten uit te voeren die in dit Privacybeleid worden beschreven of aan u worden meegedeeld, en zolang u onze diensten wilt gebruiken. Als u informatie uit uw account verwijdert, wordt deze permanent verwijderd; hetzelfde geldt voor het verwijderen van accounts.

Veiligheid
De persoonlijke informatie die we verzamelen wordt bewaard in een beveiligde omgeving. Mensen die voor ons werken, zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw informatie te respecteren. Om de veiligheid van uw persoonlijke informatie te waarborgen, gebruiken we de volgende maatregelen:

  • SSL-protocol (Secure Sockets Layer)
  • Toegangsbeheer – geautoriseerde persoon
  • Toegangsbeheer – betrokkene
  • Computerback-up
  • Login wachtwoord

We zijn toegewijd aan het handhaven van een hoge mate van vertrouwelijkheid door de nieuwste technologische innovaties op te nemen om de vertrouwelijkheid van uw transacties te waarborgen. Aangezien geen enkel mechanisme maximale beveiliging biedt, is er altijd een risico verbonden aan het gebruik van internet om persoonlijke informatie te verzenden.

Toegang tot uw persoonsgegevens verwerkt door Demo Agency
U heeft de mogelijkheid om de informatie die u ons rechtstreeks in uw account heeft meegedeeld te raadplegen, wijzigen of verwijderen, met onmiddellijke en definitieve werking.
U kunt ons ook vragen, door een post te sturen, de persoonlijke informatie over u die door Demo Agency wordt bewaard. U moet een identiteitsbewijs bijvoegen (kopie identiteitskaart of paspoort) om er zeker van te zijn dat uw persoonlijke gegevens worden gerespecteerd en niet naar een derde partij worden gestuurd. We accepteren slechts één verzoek per jaar per persoon. Informatie die we over u bewaren, of een melding dat we die niet hebben, wordt binnen 30 dagen na uw verzoek naar u verzonden. U heeft de mogelijkheid om de gegevens die wij over u beschikken te betwisten en te laten wissen, rechtzetten, wijzigen of aanvullen.
De nieuwsbrieven, e-mails, mailings en brieven die u ontvangt, zullen altijd de mogelijkheid vermelden om in de toekomst geen post meer te ontvangen.

Privacy Contactpunten
Neem voor vragen of problemen met betrekking tot ons privacybeleid contact met ons op via info@visitonweb.com

  • Geavanceerd zoeken

    1 € naar 20.000 €

    Meer zoekopties

    1 € naar 5.000.000 €

    Meer zoekopties

Vergelijk aanbiedingen